BBC/Lookout Point/HBO/Aimee Spin
Volledig scherm
PREMIUM
© BBC/Lookout Point/HBO/Aimee Spin

Waarom het hoog tijd was voor een lesbische ‘Pride and Prejudice’

FilmHet voorbije filmjaar kende een hoogtepunt aan lesbische relaties in kostuumdrama’s zoals ‘The Favourite’ en ‘Colette’. Ook HBO springt op de kar met de reeks ‘Gentleman Jack’. Het was hoog tijd om deze vrouwen uit de vergeetput te halen. Lesbische vrouwen hebben altijd al bestaan, en niet enkel op de repressieve manier die je zou denken. 

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"