Dave Halls - Hannah Gutierrez Reed - Anjul Nigam
Volledig scherm
PREMIUM
Dave Halls - Hannah Gutierrez Reed - Anjul Nigam © Imdb/ Photo news / Instagram

Volslagen gebrek aan ervaring en mensen met een dubieus palmares: schietongeval op set van ‘Rust’ zat eraan te komen

FilmHoe het dramatische ongeval op de set van ‘Rust’ - waarbij acteur Alec Baldwin een geladen pistool in handen kreeg - ooit kon gebeuren, is een week na de feiten nog steeds een groot vraagteken. Hoe meer details er uitlekken, hoe meer er echter met een beschuldigende vinger richting de producers wordt gewezen. Al zijn zijn volgens de crew lang niet de enigen die schuld treffen. Wie was aanwezig op de dag dat de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins het leven liet? Hoeveel ervaring hadden ze? En wie ging in het verleden al eens de mist in?

5 reacties

 • willem merken

  2 jaar geleden
  Een wapenexpert die het verschil niet kent tussen echte munitie en losse flodders. Zet ze uit het zicht en ze kan pang pang roepen.
 • UGO DE MAEYER

  2 jaar geleden
  Ik vraag me trouwens al de hele tijd af waarom er behalve losse flodders ook echte munitie op die set aanwezig was ? Er was misschien gewapende security aanwezig maar die hebben toch hun eigne wapen,die gebruiken toch de wapens niet die voorzien zijn voor het draaien van de film ?
 • Herbert Verbeeck

  2 jaar geleden
  Wat een hoop gemekker zeg. De wapens dienden goed nagekeken te worden en niet !! gebruikt te worden met scherpe munitie. Daar ligt de verantwoordelijkheid, nergens anders.
 • Ivan .Vanmechelen

  2 jaar geleden
  Men spreekt hier van experts die deze wapens moeten hanteren en aan de acteurs overhandigen. Nochtans is het verschil tussen een losse flodder en een echte kogel hemelsbreed. Daar moet je geen expert voor zijn. En nog een ding ik vraag me af wat echte kogels op een set te zoeken hebben.
 • Andy Staelens

  2 jaar geleden
  Als het te wijten is aan laks gedrag, is het zeker en vast nodig dat er nieuwe veiligheidsvoorschriften zijn. Enkel daardoor kun je laks gedrag vermijden! Wie, wat, waar, wanneer en waarom!