Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Vlaamse Lyne Renée acteert naast Matthew McConaughey in ‘The Gentlemen’: “Hij kon niet horen dat ik Belgisch ben”

FilmAls Vlaamse actrice schitteren aan de zijde van Matthew McConaughey: die droom leeft Lyne Renée (40). De Oost-Vlaamse pendelde de voorbije jaren tussen Londen en L.A. en reeg de rollen aan elkaar, maar lijkt nu plots de mini-muze van regisseur Guy Ritchie. Die was zo onder de indruk van haar vertolking in zijn nieuwste prent 'The Gentlemen' dat hij haar prompt vroeg voor zijn volgende. "Na vijftien jaar begin ik te bereiken waar ik zo hard voor gewerkt heb."

0 reacties

 1. Van heftige make-up tot vechtkunsten: ‘Batgirl’-actrice deelt exclusieve beelden van de geschrapte film
  Play
  Film
  1

  Van heftige make-up tot vechtkun­sten: ‘Bat­girl’-actrice deelt exclusieve beelden van de geschrapte film

  Het was haar nét niet gegund. Leslie Grace (27) had de rol van Barbara Gordon beet in ‘Batgirl’, de superheldenfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Helaas werd de onafgewerkte miljoenenfilm plots in de vuilbak gegooid. Toch houdt de actrice er mooie herinneringen op na en zet ze die graag in de verf. Daarvan deelt ze enkele exclusieve beelden achter de schermen op TikTok.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.