Zachary Quinto (links) en Chris Pine als Spock en Captain Kirk in Star Trek.
Volledig scherm
Zachary Quinto (links) en Chris Pine als Spock en Captain Kirk in Star Trek. © photo_news

Vierde ‘Star Trek’-film na vijf jaar eindelijk in de maak: maar keert de cast nog terug?

FilmOpvallend nieuws in filmland: een vierde ‘Star Trek’-film is in de maak bij Paramount. Dat terwijl ‘Star Trek Beyond’, de vorige film in de reeks, al van 2016 dateert. 

7 reacties

 • Ilse Van Hove

  2 weken geleden
  Linda Wellekens, zal wat moeilijk zijn om de originele Spock en zijn kompanen teug te halen voor een film. Leonard NImoy, DeForest Kelley, James Doohan, en nog verschillende actuers van de originele serie zijn al gestorven.
 • Andy Staelens

  2 weken geleden
  De films moeten gaan over en met dezelfde cast als de serie die op dat moment loopt. Nu zou dat een film over Discovery moeten zijn. En er zijn reeds 13 Star trek films, schrijven dat er nog maar 4 zijn is een belediging voor alle Trekkies!
 • Ronny Beelaert

  2 weken geleden
  heb mijn bedenkingen of deze 4e film een succes zal zijn,wandavision trok op niks,en jar jar abrams (bad reboot) heeft maar een film die nog een beetje goed is,namelijk,ST 2009,al wat nadien kwam is een ramp met woke berichtgeving,bijna elke franchise is ten onder gegaan door woke propaganda in de film op te nemen,maak een film voor wat hij bedoeld is,escapism (ontsnapping aan de hedendaagse realiteit) niet om hedendaagse woke propaganda in deze films te versmelten,ik kies zelf hoe ik leef
 • Didier Heggerick

  2 weken geleden
  Jay omdat sterrenschepen zijn die de sterrenhemel doorkruisen ,daarom
 • Jean-Claude Demuynck

  2 weken geleden
  Beste Jay, dan veranderen we best ook de naam 'Star Wars', aangezien er ook geen sterren vechten maar het mensen zijn??