Vervangt Emilia Clarke straks Amber Heard?
Volledig scherm
Vervangt Emilia Clarke straks Amber Heard? © Getty/photo news

Vervangt Emilia Clarke straks Amber Heard in ‘Aquaman 2'? “Ze staat op de castlijst van Google”

FilmVervangt ‘Game of Thrones’-gezicht Emilia Clarke straks Amber Heard in de sequel van de DC-film ‘Aquaman’? Het zou zomaar kunnen, menen oplettende fans. Emilia’s naam verscheen recent namelijk op de castlijst van Google. Een foutje? Of een teken dat de rolwissel nu écht een feit is?

1 reactie

 • johan fransaert

  3 maanden geleden
  Amber heeft zichzelf de das omgedaan door een rechtszaak te maken van haar scheiding waarbij ik niet ga zeggen dat ze ongelijk had/heeft maar ze had het slimmer moeten aanpakken en heel die zaak zoveel mogelijk uit de media had moeten houden.
 1. Waargebeurde gruwel achter Netflixfilm ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhongerde”
  PREMIUM
  Film

  Waargebeur­de gruwel achter Netflix­film ‘The Wonder’: “Sarah was 12 jaar oud, en weigerde om te eten tot ze verhonger­de”

  Netflix pakt momenteel uit met ‘The Wonder’, een beklijvende nieuwe fictiefilm met Florence Pugh in de hoofdrol. Het verhaal, waarin een meisje beweert dat ze al vier maanden niet gegeten heeft en enkel leeft op ‘manna’ uit de hemel, is jammer genoeg niet volledig uit de lucht gegrepen. De waargebeurde verhalen achter het ‘vastende meisje’ in het script zijn even intrigerend als onthutsend. “Hoe haar ouders én een horde medisch personeel konden toekijken hoe dat kind wegkwijnde van de honger, is een raadsel.”
 2. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.