Ella Leyers en Emilia Clarke spraken deze week over naaktscènes.
Volledig scherm
PREMIUM
Ella Leyers en Emilia Clarke spraken deze week over naaktscènes. © HLN

Van Vlaanderen tot Hollywood, dit zijn de officiële richtlijnen voor naaktscènes: “Ze zeiden me dat ze niets gingen tonen, maar dan...”

FilmEmilia Clarke zorgde deze week voor opschudding toen ze verklaarde dat ze zich onder druk gezet voelde om uit de kleren te gaan in de hitserie ‘Game of Thrones’. Ook Ella Leyers vertelde deze week over haar ervaringen op de set, en daarbij gaf ze duiding over wat ‘naakt’ tijdens een vrijscène eigenlijk inhoudt: “Alles wordt afgeplakt”, meent ze. Maar zijn er nóg richtlijnen om actrices te beschermen wanneer ze zich letterlijk blootgeven? We zochten het uit. 

15 reacties

 • Martin Van Lersberghe

  2 jaar geleden
  blijkbaar is er overal waar er een beetje macht is, deze dan ook wordt misbruikt!
 • Jean De Grande

  2 jaar geleden
  Jacques Feys, ge bedoelt een voogd zo als bij de verdraagzame, vrije moslims?
 • Noah Joris

  2 jaar geleden
  @Nick... ik heb 2 vriendinnen die toneel spelen.. zelfs daar proberen perverten hun uit de kleren te krijgen... Mij maakt je Niks wijs.....
 • Marlotte De Bree

  2 jaar geleden
  @Jacques Feys Met zulke intelligente woorden denk ik dat u ook beter wat bijstand krijgt.
 • Jacques Feys

  2 jaar geleden
  Ik denk dat vrouwen best bijstand krijgen als ze iets ondertekenen, of, nog beter, tijdens de onderhandelingen. Bvb van hun vader, hun oudere broer, hun echtgenoot, of misschien zelfs een advocaat. Dan zouden ze alles goed begrijpen, en voor minder verrassingen komen te staan.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherkenbaar uit op de rode loper in Londen
  Play
  Celebrities

  Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherken­baar uit op de rode loper in Londen

  Lady Mary Crawley, Lady Edith Crawley, Carson en Daisy zagen er onherkenbaar uit op de première van de film ‘Downton Abbey: A New Era’ in Londen. Voor de gelegenheid ruilden ze hun historische kostuums in voor hedendaagse galakleren. ‘Downton Abbey’-fans in ons land moeten niet meer lang wachten. De film, gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie, komt bij ons uit op 4 mei.
 3. Liam Neeson naar aanleiding van schot op 'Rust'-set: "Als acteur weet je dat ook filmpistolen gevaarlijk zijn"
  Play

  Liam Neeson naar aanleiding van schot op 'Rust'-set: "Als acteur weet je dat ook filmpisto­len gevaarlijk zijn"

  “Altijd heel voorzichtig zijn met wapens op een set, ook al zijn het rekwisieten. En nooit denken dat je het beter weet dan de stuntcoördinator”. Dat vertelt acteur Liam Neeson aan HLN naar aanleiding van de release van ‘Memory’, een remake van ‘De Zaak Alzheimer’, die nu wereldwijd uitkomt. Net vandaag heeft de Amerikaanse politie beelden vrijgegeven van de set van ‘Rust’, waar Alec Baldwin zes maanden geleden een beeldregisseur per ongeluk doodschoot.