Is het binnenkort 'Bond, papa Bond'?
Volledig scherm
Is het binnenkort 'Bond, papa Bond'? © Universal Pictures

Van een verrassing gesproken: wordt James Bond papa in nieuwste film?

FilmWe kennen het fictieve personage James Bond allemaal als een stoere spion, elegante Brit en bovenal: charmante vrouwenversierder. Maar toegewijde vader, dat past niet echt in het rijtje. Toch is dat precies wat we te zien zullen krijgen in de nieuwste Bond-film, ‘No Time To Die’, als we de Britse media mogen geloven. 

0 reacties

 1. “Het is één van de beste prestaties die ik ooit al gezien heb”: waarom Hollywoodsterren plots campagne voeren voor een onbekende film
  Film

  “Het is één van de beste prestaties die ik ooit al gezien heb”: waarom Hollywood­ster­ren plots campagne voeren voor een onbekende film

  “Ze verdient alle prijzen die er bestaan.” Tot op enkele weken geleden had nog bijna niemand gehoord van Andrea Riseborough en ‘To Leslie’, de dramafilm waarin de Britse actrice de hoofdrol speelt. Verschillende grote sterren zoals Kate Winslet en Gwyneth Paltrow doen er inmiddels echter alles aan om ervoor te zorgen dat Riseborough genomineerd wordt voor de Oscars. Maar waarom?
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.