De cast van 'Coyote Ugly'.
Volledig scherm
De cast van 'Coyote Ugly'. © rv

Tyra Banks onthult: “Er komt een reboot van ‘Coyote Ugly’”

FilmEr is een reboot van ‘Coyote Ugly’ in de maak. Dat heeft Tyra Banks (46) verklapt in ‘The Kelly Clarkson Show’. "Ik zou vandaag een videocall hebben over de nieuwe film. Maar nu zit ik hier”, vertelde de actrice die in de originele prent uit 2000 barvrouw Zoë vertolkt. 

0 reacties

 1. Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
  Film
  11

  Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)

  Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ‘Bad Boys’-filmreeks komt. "Het is officieel: ‘Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ‘Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.