AP
Volledig scherm
© AP

Trump verlaat acteursvakbond, 29 jaar na rol in Home Alone 2: “Jullie hebben niets voor mij gedaan”

FilmDonald Trump heeft de uitslag van een onderzoek naar zijn mogelijke uitzetting bij entertainmentvakbond Sag-Aftra niet afgewacht. De oud-president zegde zijn lidmaatschap donderdag op.

8 reacties

 • nicole desseyn

  7 maanden geleden
  Hem negeren is de beste remedie dat straft hem het meest
 • Frankie Albert Goethals

  7 maanden geleden
  Ronald Reagan verbleekt bij de rollen die acteur Donald Trump heeft gespeeld in zijn carrière. Tenzij we ervan uitgaan dat Donald zijn acteursrol pas begon in 2016.
 • Dirk Van Brussel

  7 maanden geleden
  Zijn verschijning in “Home Alone” duurde maar enkele seconden.
 • Steve Warson

  7 maanden geleden
  Donald heeft de laatste 4 jaar nochtans een erg overtuigende rol gespeeld als slechtste VS president ooit.
 • Hugo Schelstraete

  7 maanden geleden
  Wat had je dan verwacht Donaldje?
 1. Scala-koor te horen in veelbesproken trailer ‘Spencer’: “Om de zoveel weken krijgen we een aanvraag uit Hollywood”
  Play
  Film

  Sca­la-koor te horen in veelbespro­ken trailer ‘Spencer’: “Om de zoveel weken krijgen we een aanvraag uit Hollywood”

  De veelbelovende film ‘Spencer’ heeft een eerste trailer gekregen, met muziek van niemand minder dan Scala en de Kolacny-broers. De Amerikaanse film over de Britse prinses Diana (1961-1997), draait vanaf 5 november in de bioscopen. De film speelt zich af in drie dagen in 1991, als Diana tijdens de feestdagen met de Britse koninklijke familie op landgoed Sandringham besluit dat haar huwelijk met prins Charles niet werkt. De Amerikaanse actrice Kristen Stewart, vooral bekend van de ‘Twilight’-films, speelt de hoofdrol. Zij vertelde voorafgaand aan de opnames dat ze het “intimiderend” vond om Diana te spelen. Om de prinses zo goed mogelijk neer te zetten, werkte de actrice met een dialectcoach en las ze haar biografie om zoveel mogelijk over Diana te weten te komen. “Ik wil haar niet zomaar spelen, ik wil haar leren kennen”, zei ze toen.
 2. Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen
  Celebrities

  Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen

  Slecht nieuws voor Donald Trump (74). De huidige Amerikaanse president, die aanstaande woensdag wordt opgevolgd door Joe Biden (78), dreigt nog meer te verliezen. De vakbond SAG (Screen Actors Guild)-AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) komt dinsdag bij elkaar om uitzetting van Trump te bespreken, wat bijvoorbeeld zou betekenen dat hij nooit meer terug kan keren naar zijn geliefde show ‘The Apprentice’. Dat meldt Deadline.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.