ANP
Volledig scherm
© ANP

Trailer "November 13 - Attack on Paris": Netflix komt met docu over aanslagen

Vanaf 1 juni zal op Netflix een driedelige documentaire te bekijken zijn over de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs. De streamingdienst heeft vandaag een trailer vrijgegeven van de docu. 

2 reacties

 • Jef Denijs

  3 jaar geleden
  Hebben ze hier toelating voor van de acteurs ? :)
 • camie boel

  3 jaar geleden
  Jules en Gédéon Naudet overleefden beiden de aanslagen van 11 september 2001. ze waren op stap met de brandweer van New York om een documentaire over hen te maken als eindwerk. Na weken zonder al te veel nieuws filmden zij de eerste beelden van de aanslagen en maakten de documentaire 9/11. Deze documentaire belooft echt goed te worden!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijkste nieuws uit DC Fandome
  FILM

  Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijk­ste nieuws uit DC Fandome

  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het belangrijkste nieuws.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.