TRAILER. De ‘Angry Birds’ zijn terug voor een tweede avontuur

FilmDe vogels en de groene varkens zetten hun ruzie verder in ‘Angry Birds 2', een film gebaseerd op de Angry Birds App. 

 1. PORTRET. David Attenborough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”
  PREMIUM
  TV

  PORTRET. David Atten­borough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”

  Hij heeft een stem waar miljoenen kijkers niet aan kunnen weerstaan. Sir David Attenborough (94) brengt al bijna 70 jaar lang de wilde buitenwereld naar de woonkamers, en doet dat ook nu met ‘A Life On Our Planet’ op Netflix. Volgens de bekroonde bioloog is het “de belangrijkste film uit zijn leven.” Tijd dus voor een portret van ‘s werelds bekendste natuurpresentator, die nochtans nooit had kunnen vermoeden dat hij ooit even geliefd zou worden als de Britse Queen. “Toen ik begon had ik geen idee waar het zou eindigen. BBC bood mij meer geld dan ik kon verdienen met het baantje dat ik had, dus waagde ik het erop.”
 2. Beroemde Bond-bikini wordt geveild voor 500.000 dollar
  Film

  Beroemde Bond-bikini wordt geveild voor 500.000 dollar

  De beroemdste bikini ter wereld wordt 12 november in Los Angeles geveild, meldt veilinghuis ‘Profiles in History’. De ivoorkleurige bikini met meshouder, gedragen door de eerste Bondgirl ooit, zal voor een geschatte waarde van 500.000 dollar (425.247 euro) over de toonbank gaan. Ursula Andress (84) maakte in 1962 haar entree in de filmwereld toen ze in de eerste James Bond film ‘Dr. No’ in bikini druipend uit de Caraïbische Zee tevoorschijn kwam.