Tom Holland in ‘Spider-Man: Far From Home’.
Volledig scherm
Tom Holland in ‘Spider-Man: Far From Home’. © Photo News

Tom Holland is de eerste Spider-Man die een miljard opbrengt: “Eindelijk een held gevonden die kijkers in hun hart raakt”

FilmVelen hebben het geprobeerd en slechts eentje is erin geslaagd. Tom Holland is op zijn 23ste al de enige Spider-Man ooit die meer dan een miljard dollar in het laatje bracht. Na lang zoeken heeft men dan eindelijk de superheld gevonden die mensen in het hart - en dus ook in de portemonnee - raakt. En dan vooral omdat hij niet zo ‘super’ is...

  1. Onze vrouw sprak met Spider-Man Tom Holland: “Eigenlijk ben ik gewoon een timmerman”
    Film

    Onze vrouw sprak met Spi­der-Man Tom Holland: “Eigenlijk ben ik gewoon een timmerman”

    Hij was nog maar net in ‘Avengers: Endgame’ te zien, of Tom Holland duikt alwéér op in de bioscoop. De Britse twintiger trekt voor de vijfde keer zijn flashy Spider-Man-pak aan en maakt in ‘Far From Home’ een wel erg spannend minireisje: van Venetië tot Berlijn en van de Zwitserse Alpen tot – u leest het goed – Broek op Langedijk. Wij kregen Holland op een ‘geheime locatie’ op het exotische Bali te spreken, al is de vakantiestemming ver te zoeken bij de Hollywoodster: “‘Spider-Man’ was de voorbije jaren zó hard werken, dat ik heel dringend wat gas moet gaan terugnemen.”