Tom & Jerry vieren 75ste verjaardag: dit was het allereerste filmpje

VideoDeze maand is het 75 jaar geleden dat de allereerste tekenfilm van Tom & Jerry werd getoond. Het verhaal 'Puss Gets the Boot' uit 1940 werd geregisseerd door William Hanna en Joseph Barbera.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Cold case van 62 jaar oud opgelost dankzij Disneyfilm ‘Frozen’: “Mensen dachten aan aliens of een yeti, maar nu weten we het”
  Film
  1

  Cold case van 62 jaar oud opgelost dankzij Disneyfilm ‘Frozen’: “Mensen dachten aan aliens of een yeti, maar nu weten we het”

  Let it go? Daar dachten de Russen geen moment aan, na de mysterieuze verdwijning van een groep hikers bij de Djatlovpas. Meer dan 60 jaar lang blijf de zaak onopgelost, waardoor er talrijke complottheorieën de kop opstaken: yeti’s, aliens, noem maar op. Het antwoord kwam echter uit onverwachte hoek. Dankzij de film ‘Frozen’ weten onderzoekers eindelijk wat er met de hikers is gebeurd.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'