Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Tom Cruise stijgt in oktober 2021 op voor eerste filmopnames ooit in de ruimte: “Maar eerst een half jaar opleiding”

FilmOktober 2021 wordt een historische maand in de filmgeschiedenis. Tom Cruise (58) en regisseur Doug Liman (55) gaan dan met SpaceX de lucht in om de allereerste prent in de ruimte op te nemen. Een ticketje naar het International Space Station (ISS) kost normaal ruim 44 miljoen euro per persoon, maar als goede vriend van CEO Elon Musk (49) moet de acteur wellicht weinig of niets op tafel leggen.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 1. Trumps advocaat Giuliani reageert na compromitterende beelden in aanwezigheid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”
  Film

  Trumps advocaat Giuliani reageert na compromit­te­ren­de beelden in aanwezig­heid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”

  Rudy Giuliani (76), advocaat van huidig president Donald Trump (74) en voormalig burgemeester van New York, is het nieuwste slachtoffer van Borat - het alter ego van Sacha Baron Cohen (49). In de film ‘Borat Subsequent Moviefilm’, die vrijdag gelanceerd wordt op Amazon Prime, is de Amerikaan in een gênante positie te zien op bed met de zogezegde dochter van de komiek. Giuliani ontkent dat hij zich ongepast gedragen heeft.