Tom Cruise
Volledig scherm
Tom Cruise © REUTERS

Tom Cruise gaat in oktober 2021 de ruimte in, met dank aan Elon Musk

FilmActeur Tom Cruise (58) brengt in oktober 2021 een bezoekje aan het International Space Station. TMZ meldt dinsdag dat de 58-jarige acteur over een jaar een plekje in een SpaceX-raket heeft gekregen.

3 reacties

 • Danny Bollaert

  12 maanden geleden
  Dit is het begin van ruimte toerisme. Binnen tientallen jaren zal het voor bijna iedereen mogelijk zijn. Veel succes Tom Cruise.
 • Wilfried Vanden Berg

  12 maanden geleden
  De juiste man , op de juiste plaats . Ik wens hem veel geluk , en ben ook een beetje jaloers op hem. Maar hij kan het , en verdient het.
 • Marc Van der Vloedt

  12 maanden geleden
  Na alle mogelijke bedachte en bedenkelijke scenario's wil hij met lijf de ruimte in. Mocht daar nog eens "levitatie" optreden dan zouden ze nog veel verder van huis en moeder aarde zijn, maar altijd goed voor verhalen/anekdotes/doctrines en cursussen voor de (latere betalende) volgelingen.
 1. Na lang wachten: de trailer voor ‘The Matrix Resurrections’ is er eindelijk
  Film
  5

  Na lang wachten: de trailer voor ‘The Matrix Resurrecti­ons’ is er eindelijk

  Filmfanaten hebben er lang op moeten wachten, maar ondertussen is het zover. Op donderdag lanceerde Warner Bros. de eerste officiële trailer voor ‘The Matrix Resurrections’. De komst van de eerste beelden werd eerder deze week al aangekondigd. Enkele dagen geleden dook er een interactieve website op die al een glimp gaf van de vierde film, maar nu krijgen we dus eindelijk de eerste échte beelden te zien.
 2. IN BEELD. Rodeloperdebuut voor Eline De Munck en Michaël R. Roskam tijdens Rookie

  IN BEELD. Rodeloper­de­buut voor Eline De Munck en Michaël R. Roskam tijdens Rookie

  Vanavond vond in Kinepolis Oostende de wereldpremière plaats van ‘Rookie’, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Veerle Baetens, Matteo Simoni en het 17-jarige opkomende talent Valentijn Braeckman. Naast de acteurs zelf verschenen ook heel wat andere bekende koppen op de rode loper die benieuwd waren naar dit aangrijpende drama. Voor Eline De Munck en Michaël R. Roskam werd het een dubbele première: zij maakten ook als koppel hun debuut op de rode loper.