Tom Cruise
Volledig scherm
Tom Cruise © REUTERS

Tom Cruise gaat in oktober 2021 de ruimte in, met dank aan Elon Musk

FilmActeur Tom Cruise (58) brengt in oktober 2021 een bezoekje aan het International Space Station. TMZ meldt dinsdag dat de 58-jarige acteur over een jaar een plekje in een SpaceX-raket heeft gekregen.

 1. Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbusters in de bioscoop zullen verschijnen
  Film

  Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbus­ters in de bioscoop zullen verschij­nen

  Vanwege de coronacrisis hebben de meest filmstudio’s beslist om hun grootste releases uit te stellen tot er meer bioscopen geopend zijn. Helaas betekent dat dat er dit jaar wel heel weinig te zien was op het grote scherm. Sommige prenten werden zelfs rechtstreeks naar de streamingdiensten verbannen. Maar wanneer kunnen we dan wél weer naar de cinema trekken? Wij zochten uit waar en wanneer jouw favoriete blockbusters nu precies verschijnen.
 2. 'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville
  Film

  'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville

  In september 2019 verscheen het boek ‘Julian’ van Fleur Pierets. Het verhaal kende iedereen toen al: vrouwelijk kunstenaarskoppel Fleur Pierets en Julian P. Boom gingen trouwen in de 22 landen waar het homohuwelijk was toegelaten, maar Julian stierf na het vierde huwelijk. Nu is de start gemaakt om Fleurs boek te verfilmen. ‘Julian’ wordt het regiedebuut van actrice Maaike Neuville (‘De Twaalf’, ‘Red Light’).