“They’re back”: ‘Harry Potter’-acteurs keren terug naar Zweinstein voor speciale reünie-aflevering

FilmPotterheads, zet jullie schrap. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson keren terug naar Zweinstein voor een speciale reünie-aflevering. Het drietal krijgt het gezelschap van filmregisseur Chris Columbus en ook enkele andere heksen en tovenaars uit de magische saga maken hun opwachting in ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’.

0 reacties

  1. Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de kredietkaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenoppas”
    Celebrities

    Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de krediet­kaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenop­pas”

    Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de juridische strijd tussen Robert De Niro (78) en zijn voormalige assistente Graham Chase Robinson (37). De twee spanden in 2019 kort na elkaar een rechtszaak tegen elkaar aan. Zij klaagt de acteur aan voor verbaal misbruik en seksisme, hij beweert dat de vrouw de kredietkaart van z’n bedrijf gebruikte voor persoonlijke uitgaven, “zoals Uber-ritjes, nieuwe gsm’s, dure reizen en een hondenoppas”.