‘The Last Duel’ vertelt waargebeurd verhaal van edelvrouw die beweert dat ze verkracht is: “Het is nog steeds een groot probleem in onze maatschappij”

De film ‘The Last Duel’, met Matt Damon en Adam Driver, is sinds dit weekend in de bioscoop te zien. Het is een waargebeurd verhaal uit 1386 gesitueerd in Frankrijk. Een edelvrouw beweert dat ze verkracht is, maar niemand gelooft haar. Haar man vecht het uit in een duel met haar aanrander. “Het is een heel relevant verhaal en dat geldt voor elke periode in de geschiedenis. Omdat het nog steeds een groot probleem is in onze maatschappij”, vertelt actrice Jodie Comer.

  1. Kortfilm Taylor Swift brengt nieuwe details aan het licht over haar breuk met Jake Gyllenhaal
    Play

    Kortfilm Taylor Swift brengt nieuwe details aan het licht over haar breuk met Jake Gyllenhaal

    Nadat zonder haar medeweten de masterrechten op haar eerste zes albums werden doorverkocht, neemt zangeres Taylor Swift al haar muziek opnieuw op. Morgen releaset ze haar tweede re-recording, 'Red', een album uit 2012. Taylor pakt uit met 30 nummers, waarvan er 10 nog nooit verschenen zijn. Zo ook een tien-minuten lange versie van het lied 'All Too Well' (door fans bestempeld als één van haar beste nummers ooit), mét bijhorende kortfilm. In deze kortfilm krijgen fans een inkijk over haar break-up met bekend acteur Jake Gyllenhaal. Desna en Senne overlopen alles wat je moet weten voor de release.