Volledig scherm
© ANP Kippa

Tatjana Šimić zal altijd ‘Kees Flodder’ zijn: “Ik vind het jammer dat ik geen andere kansen heb gekregen”

FilmZonder twijfel is actrice Tatjana Šimić (57) de grootste ontdekking van Dick Maas. Zij werd door de regisseur opgemerkt toen hij op zoek was naar een rondborstige blondine voor de rol van Kees Flodder in de eerste ‘Flodder’-film. 

 1. PORTRET. David Attenborough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”
  PREMIUM
  TV

  PORTRET. David Atten­borough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”

  Hij heeft een stem waar miljoenen kijkers niet aan kunnen weerstaan. Sir David Attenborough (94) brengt al bijna 70 jaar lang de wilde buitenwereld naar de woonkamers, en doet dat ook nu met ‘A Life On Our Planet’ op Netflix. Volgens de bekroonde bioloog is het “de belangrijkste film uit zijn leven.” Tijd dus voor een portret van ‘s werelds bekendste natuurpresentator, die nochtans nooit had kunnen vermoeden dat hij ooit even geliefd zou worden als de Britse Queen. “Toen ik begon had ik geen idee waar het zou eindigen. BBC bood mij meer geld dan ik kon verdienen met het baantje dat ik had, dus waagde ik het erop.”
 1. Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbusters in de bioscoop zullen verschijnen
  Film

  Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbus­ters in de bioscoop zullen verschij­nen

  Vanwege de coronacrisis hebben de meest filmstudio’s beslist om hun grootste releases uit te stellen tot er meer bioscopen geopend zijn. Helaas betekent dat dat er dit jaar wel heel weinig te zien was op het grote scherm. Sommige prenten werden zelfs rechtstreeks naar de streamingdiensten verbannen. Maar wanneer kunnen we dan wél weer naar de cinema trekken? Wij zochten uit waar en wanneer jouw favoriete blockbusters nu precies verschijnen.
 2. In 56 landen ‘meest bekeken’, nu ook bij ons: deze Russische Netflixreeks laat kijkers niet meer los
  TV

  In 56 landen ‘meest bekeken’, nu ook bij ons: deze Russische Netflix­reeks laat kijkers niet meer los

  Wat krijg je als een groepje mensen geconfronteerd wordt met het einde van de beschaving na de uitbraak van een dodelijke epidemie? Hoewel het zowaar op een beschrijving van 2020 zou kunnen lijken, is dat toch het fictieve verhaal van de nieuwe Netflixreeks ‘To The Lake’, oorspronkelijk verschenen als ‘Epidemiya’. De Russische serie staat in 56 landen in de lijst van meest bekeken titels, en dat is inmiddels ook bij ons niet anders. Wat maakt ‘To The Lake’ zo uniek?
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement