STREAMINGTIP. ‘And Just Like That... The Documentary’: Carrie Bradshaw blijft fascineren

FILMNa succesreeks ‘Insecure’ - met de geweldige Issa Rae in een glansrol - krijgt ook ‘And Just Like That…’ een eigen documentaire. Die blikt niet alleen terug op de geschiedenis en impact van HBO-reeks ‘Sex and the City’ - waar ‘And Just Like That’ uit voortvloeide -, maar laat de kijker eveneens ontdekken hoe die sequel nu precies tot stand kwam.

 1. “Ik heb nog nooit zo’n koor van totale wanhoop en pijn gehoord”: een ijzingwekkend verslag van de fatale nacht op Titanic
  PREMIUM
  Film

  “Ik heb nog nooit zo’n koor van totale wanhoop en pijn gehoord”: een ijzingwek­kend verslag van de fatale nacht op Titanic

  “Ik zag een sloep met slechts twaalf man. Twaalf!” Het is maar één van de beklijvende momenten in de film ‘Titanic’, die na 25 jaar weer volle zalen trekt. Maar wist je ook dat de scène daadwerkelijk gebeurde? Aan boord van die beruchte sloep: Lady Duff-Gordon, een rijke eersteklasser die na de ramp één van de meest aangrijpende en gedetailleerde getuigenissen gaf. Dit is haar relaas van die fatale nacht. “De laatste kreet kwam van een man die hopeloos huilde. En toen werd alles stil.”
 2. Van de grote winnaars tot de verrassende verliezers: dit zijn alle Oscarwinnaars op een rij
  Film

  Van de grote winnaars tot de verrassen­de verliezers: dit zijn alle Oscarwin­naars op een rij

  Vannacht werden de Oscars voor de 95ste keer uitgereikt in het Dolby Theatre in Hollywood. In totaal vielen er 23 beeldjes weg te geven, waarvan het merendeel naar ‘Everything Everywhere All at Once’ ging. ‘All Quiet On The Western Front’ deed het goed, maar iets minder dan verwacht: met vier nominaties van de negen. Onze Belgische inzending voor Beste Internationale Film - ‘Close’ van Lukas Dhont - versloeg hij helaas wél.
 1. INTERVIEW. Jenna Ortega schittert, maar betaalt hoge prijs voor succes: “Ik had een relatie, maar...”
  PREMIUM
  Celebrities

  INTERVIEW. Jenna Ortega schittert, maar betaalt hoge prijs voor succes: “Ik had een relatie, maar...”

  “Niets zo leuk als gillend rond te rennen en bloed rond te gooien.” Na ‘Wednesday’ mag Jenna Ortega (20) zich opnieuw van haar donkerste kant laten zien. Als Tara Carpenter in ‘Scream VI’ wordt de bekendste Addams Family-telg dit keer opgejaagd wild. Een rol waarmee ze haar status als ‘scream queen’ bevestigt, al komt die voor de jonge superster ook met valkuilen. “Ik snap nu waarom mijn ouders twijfels hadden”, vertrouwt Jenna ons toe in dit exclusieve gesprek. “Je ziet dat het bij veel mensen misgaat, omdat het zo hard is.”