Daisy Ridley en Mark Hamill
Volledig scherm
Daisy Ridley en Mark Hamill © REUTERS

Straf openingsweekend voor 'Star Wars': 220 miljoen dollar winst

Film'Star Wars: The Last Jedi' heeft een indrukwekkend openingsweekend achter de rug. De film bracht op drie dagen tijd maar liefst 220 miljoen dollar op, of zo'n 187 miljoen euro. Slechts één film deed het ooit beter, en dat was voorganger: 'Star Wars: The Force Awakens'. 

1 reactie

 • Robbert Vandendorpe

  3 jaar geleden
  Kan er ook wel aan liggen dat het een van de eerste (de eerste?) film is die ook in 4DX zalen wordt getoond. Heb 4D al 1 keer meegemaakt in een pretpark in Duitsland dit jaar en dat was gewoon zo realistisch en adembenemend (als iemand die al wat gewend is qua games, films, etc.)... Ik kan wel geloven dat dit zal aanslaan bij veel mensen die eens iets nieuws zoeken.
 1. Dit zijn officieel de 10 slechtste films van het afgelopen decennium
  Films

  Dit zijn officieel de 10 slechtste films van het afgelopen decennium

  In het enorme filmaanbod van Hollywood zitten heel wat pareltjes, maar ook een hoop bedenkelijke producties. Die laatste zijn het terrein van de Golden Raspberry Awards, want zij delen de nacht voor de Oscars steevast de zogenaamde Razzies uit aan de slechtste films van het voorbije jaar. In welke vorm ze dit jaar zullen doorgaan, is nog niet geweten, maar in afwachting hebben wij alvast de tien slechtste films van het afgelopen decennium op een rij gezet.
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...