Ansel Elgort in 'West Side Story'.
Volledig scherm
Ansel Elgort in 'West Side Story'. © Fox

Steven Spielberg toont eerste trailer van ‘West Side Story’ tijdens Oscars

FilmRegisseur Steven Spielberg heeft voor het eerst een trailer van zijn nieuwe film ‘West Side Story’ getoond. Dat deed hij vannacht, tijdens de uitreiking van de Oscars.

2 reacties

 • Frieda Beyens

  5 maanden geleden
  één van de beste films al niet de beste die ik ooit gezien heb,het zal moeilijk worden om hem te evenaren maar ik geef het voordeel van de twijfel en zal er met zin naar zien :-)
 • Karla Desmet

  1 jaar geleden
  WHYYYYYYYYYYYYY??? :) Zelfs al dateert de film van eind jaren 50, die is nog altijd zo ongelooflijk goed... De muziek is goed. De acteurs zijn goed gekozen. De mooie kleren. En gezien de trailer, is het echt gewoon een kopie... Geld teveel, denk ik dan. Of egotripper. Wat ik nooit verwacht had van Spielberg, eerlijk gezegd.
 1. Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch geven voorsmaakje van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm
  Play
  Film

  Felix Van Groeningen en Charlotte Vander­meersch geven voorsmaak­je van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm

  De film ‘Le Otto Montagne’ van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch is genomineerd voor de officiële competitie van het filmfestival van Cannes. Ze werden gekozen op basis van een voorlopige montage, want de film is nog niet volledig afgewerkt. Voor de opnames verhuisden ze een half jaar naar Italië. Eerder was ook al bekend dat de nieuwe film van Lukas Dhondt en die van de broers Dardennes ook meedingen naar een Gouden Palm.