Chris Hemsworth als Thor.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Hemsworth als Thor. © Disney

“Spieren worden gemaakt in de keuken”: dit exácte regime volgde Chris Hemsworth om eruit te zien als Thor

Film“Voor de nieuwe Thor-film heb ik mezelf mijn meest gespierde lichaam ooit aangemeten”, aldus de Australische auteur Chris Hemsworth in een interview met deze krant. Het resultaat mag er zijn, zo zien we in de Marvelprent ‘Thor: Love and Thunder’. Volgens Chris is het hard werk, maar geen hongerlijden om zo’n fysiek te creëren. Maar hoe doet hij dat dan precies? Sergio Perera en Luke Zocchi, personal trainers die al vaak samenwerkten met de acteur, delen Chris’ exacte menu én sportregime. 

14 reacties

 • Hilde Janssens

  3 maanden geleden
  Elke krachtsporter en bodybuilder weet dat een calorieoverschot en voldoende eiwitten dé twee belangrijkste factoren zijn voor spiergroei. Enkel en alleen als je een overschot aan energie hebt kan je lichaam extra weefsel aanmaken. Als je veel krachttraining doet en in een calorietekort zit zal je lichaam spieren afbreken! Je training biedt het potentieel, maar het is je voeding die zorgt voor het eindresultaat. En dat kan ook met 1 uur trainen/dag zolang je maar heel intensief en zwaar traint.
 • Dirk Verschuren

  3 maanden geleden
  Chris is een beest en een fantastische acteur. One of the greats van deze generatie.
 • Bert Van Geffen

  3 maanden geleden
  Hoeveel uur per dag sta je in de keuken om dat allemaal te bereiden?
 • Benny Van den Wyngaert

  3 maanden geleden
  Ja en ze zeggen er niet bij wat het kost he . Want iedereen moet gezond eten en sporten en vele willen het ook maar dan ben je een maandloon kwijt op 1 week
 • Inge Sonck

  3 maanden geleden
  Ik train al 25 jaar ,voeding is het belangrijkste! Vele acteurs gebruiken hulpmiddelen om er gedurende de opnames goed uit te zien ! Daarna is het weer zoals bij iedereen !