Tom Holland als Spider-Man
Volledig scherm
Tom Holland als Spider-Man © Photo News

‘Spider-Man’ Tom Holland beweert dat voorgangers niet terugkeren in nieuwe film: “Maar drie generaties komen wel samen”

FILMTom Holland (25) leek in een interview eerst te hinten naar de terugkeer van de oude Spider-Mans Tobey Maguire (46) en Andrew Garfield (38), maar nam die woorden al snel terug: “Tobey en Andrew keren niet terug.” Fans denken echter dat de acteur zich alweer heeft versproken. 

  1. Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de kredietkaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenoppas”
    Celebrities

    Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de krediet­kaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenop­pas”

    Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de juridische strijd tussen Robert De Niro (78) en zijn voormalige assistente Graham Chase Robinson (37). De twee spanden in 2019 kort na elkaar een rechtszaak tegen elkaar aan. Zij klaagt de acteur aan voor verbaal misbruik en seksisme, hij beweert dat de vrouw de kredietkaart van z’n bedrijf gebruikte voor persoonlijke uitgaven, “zoals Uber-ritjes, nieuwe gsm’s, dure reizen en een hondenoppas”.