Tom Holland zal niet meer op bezoek gaan bij The Avengers.
Volledig scherm
Tom Holland zal niet meer op bezoek gaan bij The Avengers. © Photo News

Spider-Man mag niét meer op bezoek bij The Avengers, want Disney en Sony worden het maar niet eens: “Ramp voor de verhaallijn”

FilmHet is gedaan met Spider-Man binnen het zogeheten Marvel Cinematic Universe (MCU). Disney’s Marvel Studios en Sony Pictures kunnen het maar niet eens worden over de financiering van toekomstige films.

6 reacties

 • Robin De Clerck

  2 jaar geleden
  Stan Lee en Steve Ditko rollen in hun graf volgens mij
 • Bart Spruyt

  2 jaar geleden
  "... loskoppelen van het MCU, zoals 20th Century Fox het vroeger ook bij ‘The X-Men’ deed" Wie heeft deze research gedaan? Het MCU heeft nooit de X-Men fracnhise omvat, nooit deel van uitgemaakt dus ook nooit losgekoppeld. Mensen, zoek aub eerst op hoe de verschdeine soorten rechten van elke franchise in elkaar zit. Wie welke rechten bezit en welke voorwaarden ze zich aan moeten houden.
 • Peter Bloemen

  2 jaar geleden
  Allemaal big business. Het interesseert hen niet hoe de fans denken of zich voelen. Zolang ze maar komen en betalen...
 • Kristof De Smet

  2 jaar geleden
  Sony heeft alleen de filmrechten , de rechten van het personage liggen nog altijd bij marvel.
 • Ben Kenobi

  2 jaar geleden
  Als het nu eenmaal zo is hoop ik gewoon dat ze Tom Holland blijven gebruiken en het verhaal van hem verder zetten(geen reboot!!)en stoppen met hem als een Iron man junior te gebruiken,het stoorde mij dat hij op zijn eigen echt een lompe figuur was,en laat de rest van de cast ook maar weg zoals Ned en MJ.Maak een Spiderman verhaal zoals Spiderman Ps4 en Into the Spiderverse.
 1. ‘Fast & Furious’-acteur John Cena doet opvallende bekentenis: “Ik was zo blut dat ik in mijn auto sliep”
  Film

  ‘Fast & Fu­rious’-ac­teur John Cena doet opvallende bekentenis: “Ik was zo blut dat ik in mijn auto sliep”

  Het klinkt bijna ironisch. Een aantal jaar geleden sliep acteur John Cena (44) nog in zijn auto wegens geldgebrek, nu speelt hij mee in de meest befaamde autofilm ter wereld: ‘Fast & Furious 9’. “Ik wilde niet huilend naar huis, met mijn staart tussen mijn benen. Dus sliep ik in mijn auto en gebruikte ik de kleedkamers en douche van de fitness”, vertelt Cena.