Acteur en regisseur Sean Penn woont een persconferentie bij op het presidentiële kantoor in Kiev, Oekraïne.
Volledig scherm
Acteur en regisseur Sean Penn woont een persconferentie bij op het presidentiële kantoor in Kiev, Oekraïne. © via REUTERS

Sean Penn in Kiev voor documentaire over Russische invasie: “Hij toont de moed die westerse politici missen”

FILMSean Penn (61) zit momenteel in Oekraïne om een documentaire te filmen over de Russische invasie. De Amerikaanse acteur en regisseur werd donderdag gezien in de hoofdstad Kiev. Het kabinet van de Oekraïense president schreef donderdag in een Facebook-bericht dat Penn persconferenties bijwoonde, vicepremier Iryna Vereshchuk ontmoette en met journalisten en militair personeel sprak over de Russische invasie.

7 reacties

 • claude sanders

  1 jaar geleden
  Het is inderdaad stil rond Verhofstad en Somers,waarom gaan zij NU niet naar dit getroffen land om de bevolking te steunen ? Maar ja roepen en tieren kan iedereen als er geen gevaar dreigt.
 • Evy DeBaere

  1 jaar geleden
  Het is moedig van Sean. De westerse wereld weet heus wel wat er in Oekraïne gaande is. En het zal met Oekraïne niet stoppen. We zitten opnieuw met een autoritaire zot. Poetin haat de vrije wereld en wil ons liefst van al van de kaart vegen. Oekraïne is hiervoor het ideale excuus. Er staan ons vreselijke dingen te wachten. Vergis je niet, zo'n gekken denken niet meer op een menselijke manier, en zijn nog het gevaarlijkst wanneer ze in 't nauw gedreven worden.
 • philippe vandesande

  1 jaar geleden
  hopelijk raakt hij daar levend weg.
 • Raymond Van gucht

  1 jaar geleden
  Europa moet reageren ,of ze gaan weer eens af als een gieter
 • Peter Lejon

  1 jaar geleden
  Waar is Verhofstad nu met zijn grote muil. Dat hij nu eens gaat betogen op het grote plein in Kiev.