Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna
Volledig scherm
Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna © Kristof Ghyselinck

Screen Flanders investeert in film van Jan Verheyen, met script van zijn dochter

FilmScreen Flanders investeert 2 miljoen euro in elf nieuwe audiovisuele producties. Dat maakte Vlaams minister van Economie Hilde Crevits vandaag bekend. Tot de lijst met ondersteunde producties binnen de eerste oproep van 2021 behoren de Vlaamse fictiereeksen ‘Arcadia’ en ‘Chantal’, de Vlaamse documentairereeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ en de Vlaamse speelfilms ‘Baghdad Messi’, ‘Bittersweet Sixteen’, ‘De familie Claus 2' en ‘Hazard’. 

1 reactie

 • Etienne Callebout

  8 maanden geleden
  Zo kan je zien dat een buitenstaander daar nooit de kans zal voor krijgen alleen maar in de kring van ons kent ons en terug papa die vooral het voortouw heeft getrokken .
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.