David Benioff en D.B. Weiss
Volledig scherm
David Benioff en D.B. Weiss © REUTERS

Schrijvers 'Game of Thrones' verlaten nieuw 'Star Wars'-project: “Er zijn maar zoveel uren in een dag”

FilmHet was groot nieuws in februari: David Benioff en D.B. Weiss, de scenarioschrijvers en showrunners van de populaire televisiereeks ‘Game of Thrones', zouden in 2022 een nieuwe ‘Star Wars’-trilogie gaan maken. Maar het duo heeft nu aan Deadline laten weten dat ze de kans toch aan zich laten voorbijgaan, omdat ze het te druk hebben. 

1 reactie

 • Kim Vandillen

  2 jaar geleden
  de 2 amateurs die de laatste sezoenen van Game of Thrones verknalt hebben.
 1. Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie
  Play
  Film

  Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie

  De opnames van ‘Ritueel’, de nieuwe langspeelfilm van Hans Herbots (51), zitten er bijna op. Vandaag is de laatste draaidag officieel aangebroken, maar hoofdrolspelers Marie Vinck (38) en Geert Van Rampelberg (45) zullen nog een laatste keer alles uit de kast moeten halen. De laatste scènes worden namelijk ingeblikt op een technische en gecontroleerde locatie. “Fijn dat we hier kunnen eindigen om de laatste details af te ronden”, klinkt het bij de regisseur van de film.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.