Uitzonderlijk wordt wel met bonussen gewerkt, zoals bij de film 'Zot van A'. Het loon van de topacteurs werd binnen de perken gehouden, maar vanaf een bepaald bezoekersaantal mochten ze één extra dag factureren.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzonderlijk wordt wel met bonussen gewerkt, zoals bij de film 'Zot van A'. Het loon van de topacteurs werd binnen de perken gehouden, maar vanaf een bepaald bezoekersaantal mochten ze één extra dag factureren. © TMDB

Scarlett Johansson verliest geld door mindere ticketverkoop ‘Black Widow’. Hoe zit dat voor Belgische acteurs?

FilmScarlett Johansson klaagt Disney aan omdat de film 'Black Widow' zowel in de bioscoop als op hun streamingdienst te zien is. De actrice wordt deels betaald op basis van het aantal cinemabezoekers. Hoe zit dat precies in Vlaanderen? Zijn onze acteurs ook afhankelijk van een goede verkoop? “Nu wordt allemaal ingewikkelder, want het afgelopen jaar zijn alle verhoudingen door elkaar geschud”, aldus Jan Verheyen. 

6 reacties

 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  met al die belgische "kaskrakers" hier zal dat héél zeker gene vette zijn ! ... NONKELJEAN
 • emiel wouters

  2 maanden geleden
  Ze kan van Disney dan wel winnen, maar dan is het einde carrière voor haar. dan komt er niets meer binnen, en haar leefgewoonte kennende zal alles wel direct opgesoupeerd zijn. En dan horen we niets meer van haar en haar geld.
 • pol van de velde

  2 maanden geleden
  Een contract dient om nageleefd te worden, waarom is er anders een contract?
 • Lieve Van Tallo

  2 maanden geleden
  Een contract is een contract en Disney pleegt contractbreuk. Ze mogen Scarlet nu flink betalen! Ze heeft gelijk Bij Disney zitten enkel oplichters die misbruik maken van jonge acteurs! Dat moet stoppen.
 • Marc Van Driessche

  2 maanden geleden
  Typisch voorbeeld van de menselijke graaicultuur.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).