Scar.
Volledig scherm
Scar. © YouTube Disney

“Scar uit ‘The Lion King’ was homoseksueel”, zo meent de acteur die hem speelde

FilmActeur Jeremy Irons heeft de prangende vraag beantwoord die veel fans van de Disney-hit ‘The Lion King’ al jaren hebben, namelijk of de gemene oom Scar die hij insprak wel of niet homoseksueel was. De 73-jarige Oscarwinnaar gaf het definitieve antwoord vandaag in een interview met de website Qeerty over zijn nieuwe film ‘House of Gucci’.

5 reacties

 • Patrick Verbruggen

  1 jaar geleden
  echt niet anders te doen, corona werkloos zeker
 • Kris Claes

  1 jaar geleden
  Waarom moeten mensen toch altihd overal iets achter zoeken. De mensheid heeft precies niks beters meer te doen in het leven. Homoseksualiteit is in dierenrijk al sinds voor mensheid bestaat een normale zaak en komt heel veel voor. Het is de zogezegd "rationele" mens die van alles problemen maakt.
 • Maarten Nijs

  1 jaar geleden
  Vorige week was Robin van Batman gay, gisteren was de Kerstman gay, vandaag is Scar gay. Straks of morgen denken mijn kinderen dat het normaal is om gay te zijn. Man en vrouw, dat is normaal.
 • Guy Van Brussel

  1 jaar geleden
  De wereld is omzeep, geloof me, compleet omzeep !
 • Wesley Kenis

  1 jaar geleden
  Ja net als superman zeker..maak dan ineens iedereen die de slecht speelt homo, om toch maar genoeg woke te zijn. Dir welt eerder de indruk dat alles wat slecht is homo is...komt zeker goed over en zal zeker de "aanvaarding" van homo's bevorderen...niet dus, maar zoals de kassa thuis rinkelt, rinkelt ze nergens anders!!
 1. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”
  FILM

  Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”

  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.