Saïd Boumazoughe
Volledig scherm
PREMIUM
Saïd Boumazoughe © Joris Casaer

Saïd Boumazoughe uit ‘Patser’ nam zopas grote Hollywoodfilm op: “Ik ging voor bijrol, plots was ik nummer tien op de callsheet”

FILMDe Jason Momoa van ’t Kiel. Nul acteeropleiding en nul kansen in de sociale buurt waar hij opgroeide, maar binnenkort schittert Saïd Boumazoughe (35) in Hollywood naast Ben Kingsley op de wereldpremière van ‘Desert Warrior’, een film van 200 miljoen dollar (189 miljoen euro). En de vrouw van Will Smith polste hem al voor een volgend project. “Ik kom van níks, mijn acteerschool was de straat.”

 1. Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”
  Play
  Film

  Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”

  Hollywoodster Brad Pitt is vanaf vandaag te zien in de nieuwe film ‘Babylon’. VTM-journaliste Aagje Vanthomme sprak met de acteur over zijn ambities voor de toekomst. Maar naar eigen zeggen heeft hij er niet al te veel, wat acteren betreft. “De toekomst is aan de jeugd”, klinkt het. “Ik ben meer geïnteresseerd in nieuwe manieren om verhalen te vertellen.”
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”