Ryan Reynolds
Volledig scherm
Ryan Reynolds © REUTERS

Ryan Reynolds last acteerpauze in: “Ik zal het missen”

FILMRyan Reynolds (44) gaat voorlopig even stoppen met acteren. Dat maakte de ster bekend op Instagram. De Amerikaan rondde zopas de opnames van de kerstfilm ‘Spirited’ met Will Ferrell (54) af. 

 1. Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”
  PREMIUM
  FILM

  Natali Broods is ‘Master’ van Filmfesti­val Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

  Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”
 1. Timothée Chalamet moest al zeven jaar geen audities meer doen (en dat veroorzaakt heel wat kritiek)
  FILM

  Timothée Chalamet moest al zeven jaar geen audities meer doen (en dat veroor­zaakt heel wat kritiek)

  Als de manager van Timothée Chalamet (27) onthult dat de ‘Dune’-acteur al meer dan zeven jaar geen auditie meer moest doen, kan dat op heel wat kritiek rekenen. Twitter ontploft met reacties die hem beschuldigen van overdreven privileges en een voorkeursbehandeling in de filmindustrie. “Het feit dat zwarte mensen met meer dan twintig jaar ervaring nog steeds auditie moeten doen, bewijst dat er nog steeds sprake is van discriminatie.”