AFP/PhotoNews
Volledig scherm
© AFP/PhotoNews

‘Rust’-wapenverantwoordelijke Hannah Gutierrez-Reed opnieuw onder vuur: “Absoluut geen aandacht voor de regels”

FilmDe medewerkers die verantwoordelijk waren voor de wapens op de filmset van ‘Rust’ waren “onervaren, onvolwassen en laks”, dat blijkt uit een recent opgedoken rapport. Ook nu is het vooral de 24-jarige wapenverantwoordelijke Hannah Gutierrez-Reed die veel kritiek krijgt. Volgens een bron gingen ook de twee assistenten van Reed regelmatig de mist in.

23 reacties

 • willy zachel

  6 maanden geleden
  Aanhouden en veroordelen voor onvrijwillige doodslag want zij deden niets op de juiste manier waarvoor ze toch verantwoordelijk waren en betaald werden !
 • Bart Timperman

  6 maanden geleden
  Gewoon replica wapens gebruiken, het verschil zie je niet maar in America zijn er zoveel wapens in omloop dat het gewoon goedkoper is om echte te gebruiken. Hopelijk veranderd dit nu eindelijk eens, Baldwin zelf was daar al voorstander van.
 • monique dewaele

  6 maanden geleden
  Als je met een vuurwapen omgaat dan tellen de veiligheidsregels ten allen tijde - wapen ontladen na gebruik, niet op elkaar richten voor de fun , trekkerslot ...
 • Theo Dereu

  6 maanden geleden
  Het republikeins gestemde Fox News ? Zijn ze nu ineens de verkondigers van de waarheid geworden volgen de MSM ? Dat Baldwin zijn advocaten zelfs met complottheorieën komen aandraven om zijn verantwoordelijkheid af te schudden verteld toch meer dan genoeg.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  6 maanden geleden
  Marnix Malone (?): Baldwin heeft Halyna Hutchins doodgeschoten. Volgens de wet in N.M. diegene die iemand neerschiet, per ongeluk of niet, is verantwoordelijk. Een verdediging van "hij vertelde mij, dat het wapen was niet geladen", is lachwekkend. Alec Baldwin is verantwoordelijk, hij had zelf moeten kijken of deze Pietta Long Colt .45 revolver geladen was of niet. Baldwin was ook de executive producer van deze film, dat maakt hem 100% verantwoordelijk op alles wat er gaande is op hele filmset.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Productiemaatschappij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoordelijk zijn voor de onveilige situatie op de set
  Film

  Productie­maat­schap­pij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoor­de­lijk zijn voor de onveilige situatie op de set

  Het productiebedrijf achter de film ‘Rust’ verzet zich tegen de bevindingen van het New Mexico Occupational Health and Safety Bureau. In april kreeg de productiemaatschappij een boete van zo’n 136.793 dollar voorgeschoteld wegens “opzettelijke en ernstige” schending van de veiligheidsprocedures op de werkvloer. Ondertussen heeft Rust Movie Productions LLC laten weten dat ze het niet eens zijn met de bevindingen van de organisatie.