Roman Polanski
Volledig scherm
Roman Polanski © EPA

Roman Polanski mogelijk uit Franse filmbond gezet

FilmHet bestuur van de Franse filmbond ARP heeft ingestemd met nieuwe regelgeving waardoor leden die worden vervolgd voor een seksueel misdrijf uit de bond kunnen worden gezet. Dat berichten Franse media. De maatregel is gericht tegen filmmaker Roman Polanski, die recent door fotografe en voormalig model Valentine Monnier werd beschuldigd van verkrachting. De regisseur hangt bovendien in de Verenigde Staten nog een celstraf boven het hoofd voor misbruik van een 13-jarig meisje, eind jaren zeventig.

0 reacties

 1. Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansroutine doen”
  Play
  Celebrities

  Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansrouti­ne doen”

  Lindsay Lohan (36) heeft voor haar nieuwe film ‘Falling for Christmas’ ook een kerstsingle opgenomen. Ze cover het nummer ‘Jingle Bell Rock’. De actrice zong het nummer ook al eens in de film ‘Mean Girls’ uit 2004. De iconische scène ging toen gepaard met een hele dansroutine en sexy kerstoutfits. “De producers wilden eerst de hele dans doen met de cast”, vertelt Lohan. “Maar ik dacht: laten we dat gewoon maar bij ‘Mean Girls’ houden.”
 1. “Ik ben een krijger zoals jij, ik hoor te vechten”: nieuwe trailer gelost van ‘Avatar: The Way of Water’
  Play
  Film

  “Ik ben een krijger zoals jij, ik hoor te vechten”: nieuwe trailer gelost van ‘Avatar: The Way of Water’

  De fans hebben er lang op gewacht, maar na dertien jaar zijn de blauwe wezens van Pandora eindelijk terug. Op 16 december verschijnt de sequel ‘Avatar: The Way of Water’ in de bioscopen. Om de liefhebbers alvast helemaal klaar te stomen werd er een gloednieuwe trailer gedropt. Jake Sully staat met zijn familie centraal in het verhaal, maar er duikt een dreiging op. Slagen ze erin om elkaar én hun planeet te beschermen?