Iron Man
Volledig scherm
© Iron Man

Robert Downey Jr. keert dan toch terug als Iron Man

Vijf maanden nadat ‘Avengers’-ster Tony Stark zichzelf opofferde om het universum te redden in de film ‘Avengers: Endgame’ lijkt het er toch op dat Robert Downey Jr. niet klaar is met zijn rol als Iron Man. Binnenkort krijgt hij een stem in de animatieserie ‘Ironheart’. 

1 reactie

 • Pier Langemans

  2 jaar geleden
  Weer een poco serie erbij voor de kindjes te brainwashen...
 1. Belgische Lyne Renée opnieuw te zien in Guy Ritchie-film: “Met Guy samenwerken is een enorme rollercoaster”
  Film

  Belgische Lyne Renée opnieuw te zien in Guy Rit­chie-film: “Met Guy samenwer­ken is een enorme rollercoas­ter”

  De opnames voor ‘The Gentlemen’ waren nog maar net ingeblikt of Lyne Renée (42) stond alweer op de filmset van Guy Ritchie (52). In een interview met onze Hollywoodreporter legt de Britse regisseur uit waarom hij de West-Vlaamse actrice ook voor zijn nieuwste film ‘Cash Truck’ liet terugkomen: “Lyne is een héél sympathieke dame, dus voor mij was het vanzelfsprekend dat ik haar er opnieuw bij wilde hebben.”
 2. ‘Fast & Furious’-acteur John Cena doet opvallende bekentenis: “Ik was zo blut dat ik in mijn auto sliep”
  Film

  ‘Fast & Fu­rious’-ac­teur John Cena doet opvallende bekentenis: “Ik was zo blut dat ik in mijn auto sliep”

  Het klinkt bijna ironisch. Een aantal jaar geleden sliep acteur John Cena (44) nog in zijn auto wegens geldgebrek, nu speelt hij mee in de meest befaamde autofilm ter wereld: ‘Fast & Furious 9’. “Ik wilde niet huilend naar huis, met mijn staart tussen mijn benen. Dus sliep ik in mijn auto en gebruikte ik de kleedkamers en douche van de fitness”, vertelt Cena.