Regisseur Robin Pront over ‘Zillion’: “Matteo overtreft zichzelf”

FilmMatteo Simoni (35) die als pornokoning Dennis Black Magic een roze dildo keurt? U ziet het vanaf 26 oktober in ‘Zillion’, een van de meest geanticipeerde films van ‘t jaar. De trailer, die donderdag werd gelanceerd, ziet er alvast veelbelovend uit.

3 reacties

 • Hervé Vanbilsen

  1 week geleden
  Een Legende dat was en is Zillion nog altijd. Heerlijke weekends beleefd. Bijna iedere zaterdag daar geweest. Nostalgie ten Top. Zo bestaan er nu geen discotheken meer spijtig genoeg. Hoewel VersuZ in Hasselt de laatste jaren wel duidelijk de dancetempel is van dit moment. Met dank aan Yves Smolders ex-manager van Zillion. Hij brengt een beetje de grandeur van Zillion naar VersuZ. Één van de weinige clubs die nog grote nationale en internationale DJ's kan boeken. Voor volle weekends @ Hasselt.
 • William Dierick

  1 week geleden
  Zillion was uniek, fantastisch, hypermodern en 20 jaar vooruit op de rest. Prachtige tijd en onterecht afgemaakt in de media destijds. Spijtig dat het niet niet meer bestaat. The legend is sleeping...
 • guy muis

  1 week geleden
  De zilion was de max! heb er nog een gadget. Van ne paraplu en een aansteker
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.