Paul Verhoeven.
Volledig scherm
Paul Verhoeven. © Brunopress

Regisseur Paul Verhoeven keert terug naar Hollywood voor politieke thriller “met een beetje seks”

FilmPaul Verhoeven maakt zijn rentree in Hollywood voor een politieke thriller: ‘Young Sinner’. Dat meldt Variety. De 83-jarige regisseur, bekend van films als ‘Fatal Attraction’ en recent ‘Benedetta’, wil dat de film “explosiever” wordt dan zijn voorgaande thrillers.

0 reacties

 1. Deze vijf series rond cybercrime moet je zeker gezien hebben
  Streamz

  Deze vijf series rond cybercrime moet je zeker gezien hebben

  Streamz trapt 2022 op gang met jongerenserie ‘Hacked’, waarin drie vrienden geconfronteerd worden met hun duisterste angsten. In onze Kijkgids belichten we nog enkele series en films die inspelen op onze digitale kwetsbaarheid. Jagen op corrupte conglomeraten (‘Mr. Robot’, Prime Video), op zoek naar persoonlijke glorie (‘Who Am I’, Netflix), hoogtechnologische misdaadbestrijding (‘Person of Interest’, Prime Video) en een terrorist die de hele Verenigde Staten lamlegt (‘Live Free or Die Hard’, Disney+): welkom in de schimmige wereld van cybercrime.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.