Volledig scherm
© anp

Regisseur Garry Marshall (Pretty Woman) overleden

De Amerikaanse regisseur Garry Marshall is op 81-jarige leeftijd overleden. Hij was de man achter legendarische sitcoms als The Odd Couple en Happy Days en regisseerde de film Pretty Woman met Julia Roberts en Richard Gere.

 1. Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbusters in de bioscoop zullen verschijnen
  Film

  Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbus­ters in de bioscoop zullen verschij­nen

  Vanwege de coronacrisis hebben de meest filmstudio’s beslist om hun grootste releases uit te stellen tot er meer bioscopen geopend zijn. Helaas betekent dat dat er dit jaar wel heel weinig te zien was op het grote scherm. Sommige prenten werden zelfs rechtstreeks naar de streamingdiensten verbannen. Maar wanneer kunnen we dan wél weer naar de cinema trekken? Wij zochten uit waar en wanneer jouw favoriete blockbusters nu precies verschijnen.
 2. Julia Roberts, nog altijd een Pretty Woman: de reünie na 25 jaar en 10 dingen die je nog niet wist over de film
  Video

  Julia Roberts, nog altijd een Pretty Woman: de reünie na 25 jaar en 10 dingen die je nog niet wist over de film

  Pretty Woman. Dan denk je aan het nostalgische liedje van Roy Orbison, maar ook aan de sprookjesfilm met Julia Roberts en Richard Gere. De muzikale hit is 50 jaar oud, de film 25. Nog eens tijd voor een reünie dus, vond de Today Show, en Matt Lauer zat na een kwarteeuw met de cast en de regisseur samen voor een babbel. De Amerikanen krijgen het resultaat ervan dinsdag op tv te zien.
 1. 'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville
  Film

  'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville

  In september 2019 verscheen het boek ‘Julian’ van Fleur Pierets. Het verhaal kende iedereen toen al: vrouwelijk kunstenaarskoppel Fleur Pierets en Julian P. Boom gingen trouwen in de 22 landen waar het homohuwelijk was toegelaten, maar Julian stierf na het vierde huwelijk. Nu is de start gemaakt om Fleurs boek te verfilmen. ‘Julian’ wordt het regiedebuut van actrice Maaike Neuville (‘De Twaalf’, ‘Red Light’).
 2. Beroemde Bond-bikini wordt geveild voor 500.000 dollar
  Film

  Beroemde Bond-bikini wordt geveild voor 500.000 dollar

  De beroemdste bikini ter wereld wordt 12 november in Los Angeles geveild, meldt veilinghuis ‘Profiles in History’. De ivoorkleurige bikini met meshouder, gedragen door de eerste Bondgirl ooit, zal voor een geschatte waarde van 500.000 dollar (425.247 euro) over de toonbank gaan. Ursula Andress (84) maakte in 1962 haar entree in de filmwereld toen ze in de eerste James Bond film ‘Dr. No’ in bikini druipend uit de Caraïbische Zee tevoorschijn kwam.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land