cinefollet
Volledig scherm
cinefollet © rv

‘Red Sandra’ van Jan Verheyen en Lien Willaert valt internationaal in de prijzen

FILM‘Red Sandra’ mag dan misschien nog niet te zien zijn in de Belgische bioscopen, volgens internationale critici is de prent zeker een bezoekje waard. De film viel afgelopen weekend drie keer in de prijzen op het Zweedse Hope International Film Festival. ‘Red Sandra’ kreeg onder meer de awards voor Best Film en Best Screenplay. Sven De Ridder (47), die meespeelt in de film, viel ook in de smaak. Hij kreeg de prijs van Best Actor.

3 reacties

 • Sandra Van Poecke

  1 maand geleden
  Ga zo blij zíjn als Red Sandra in onze zalen komt, 27 oktober pas, ik heb daar als figurant in meegespeeld😀
 • Christian Deckers

  1 maand geleden
  Mooi zo, en vooral dat het een thema is waarin elke gewone mens zich kan inleven. Geen hoogdravende blabla of bovenaardse waanzin, maar wel iets wat iedereen van dichtbij of veraf ziet passeren in het leven. Goede acteurs/actrices die het brengen zoals het hoort, en het plaatje is compleet. Proficiat al op voorhand!
 • Albert Jacobs

  1 maand geleden
  Sven is een van onze beste en een topakteur, alle aangeboden rollen kan die aan
 1. Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde
  FILM
  3

  Eerste film(opnames) in de ruimte ingeblikt: Russische actrice veilig geland op aarde

  De Russische actrice en regisseur die twaalf dagen aan boord van het International Space Station (ISS) verbleven om de eerste film in de ruimte op te nemen, zijn veilig en wel op aarde geland. Het Sojoez-ruimtevaartuig MS-18 met aan boord actrice Joelia Peresild, regisseur Klim Sjipenko en kosmonaut Oleg Novitski landde volgens plan om 4.36 uur in de steppe van Kazachstan. Wanneer de film in de zalen komt, is nog onduidelijk.