Jeroen Perceval en Dimitri Vegas in 'H4Z4RD'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Perceval en Dimitri Vegas in 'H4Z4RD'. © H4Z4RD

Publiek vindt de weg niet naar ‘H4Z4RD’: film scoort ondermaats in cinemazalen

FilmOndanks een glamoureuze première op Tomorrowland en heel wat media-aandacht vindt het Vlaamse publiek de weg niet naar de actiekomedie ‘H4Z4RD’. Het acteerdebuut van de Willebroekse top-dj Dimitri Vegas haalt ondermaatse bezoekerscijfers, klinkt het in de bioscoopsector.

52 reacties

 • Rafael Delgado y Palacios

  1 maand geleden
  Jammer, want het is echt een leuke film die op een originele manier in beeld is gebracht!
 • Edgard Van Decraen

  2 maanden geleden
  De titel zegt al genoeg om er niet naar gaan zien...
 • Tjörven De Roeck

  2 maanden geleden
  Trailer was nu niet echt goed - en weten dat je dan het beste al gezien hebt, geen zin om daar geld aan te geven. Want ja, bioscoopticket en dan nog iets drinken - kost een fortuin tegenwoordig.
 • Kris Jochems

  2 maanden geleden
  Film was top ! In lange tijd niet meer zo gelachen. Je kan niet voor ieders smaak een film maken maar deze is wel echt goed! Ik zou zo een tweede keer willen gaan kijken. Al was het maar om het verhaal van den achturenhond nog eens te horen. Hilarisch ! 😂😂😂
 • Tom Degeyter

  2 maanden geleden
  Meer fan van echte acteurs en echte DJ’s 😂😂
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'
  Play
  Film
  5

  Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'

  Goed nieuws voor fans van ‘Deadpool’: in de derde film rond de antiheld (gespeeld door Ryan Reynolds (45)), zal niemand minder dan Hugh Jackman (53) z'n opwachting maken. Voor de gelegenheid kruipt die opnieuw in de huid van z'n ‘X-men’-personage Wolverine. Met die bijzondere gastrol hoopt Reynolds om de entree van ‘Deadpool’ in het Marvel Cinematic Universe goed in te zetten, zo geeft hij aan in een grappig filmpje. In 2019 kocht Disney namelijk 20th Century Fox over, waardoor de ‘Deadpool’-verhalen deel konden worden van het MCU. Het is wel nog lang wachten op de film, want die zal pas in 2024 in de zalen te zien zijn.