AFP
Volledig scherm
© AFP

Producties ‘Bad Boys 4' en ‘Fast and Loose’ met Will Smith even op pauze na Oscarrel

FILMDe producties van ‘Bad Boys 4' en de nieuwe actiefilm ‘Fast and Loose’, beide met Will Smith (53) in de hoofdrol, zijn even op een lager pitje gezet. Dat meldt The Hollywood Reporter. De beslissing zou zijn genomen na de Oscar-ceremonie waarin Smith het podium opliep en komiek Chris Rock een klap gaf nadat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith maakte.

20 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Wie denkt dat mannen geen emoties of gevoelens hebben, heeft het mis. Liefde staat boven goed en kwaad. Geloof het of niet: het was een oprechte mep uit liefde. Will Smith heeft zich verontschuldigd, aanvaard zijn excuses en vergeef het hem. Trouwens, wie heeft nooit eens zin gehad om iemand een ferme mep te geven?
 • Marianne Van Veirdegem

  3 maanden geleden
  Als je goed kijkt zie je hem lachen ermee en dan boem patat voor mij mag hij vertrekken of je bent serieus of lacht het is het eene of het andere zo simpel maar kom daarna nie af om een klap uit te delen
 • Benoit Dee

  3 maanden geleden
  Goeie komieken maken grappen over zichzelf. We zitten namenlijk in een wereld waren grappen over anderen niet meer kunnen.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  3 maanden geleden
  Het is al ver gekomen dat je je vrouw moet laten kleineren en haar niet mag verdedigen,dit is pure pestgedrag en daar moet hij voor opkomen de filmhuizen zullen dan anders kraaien.
 • Marcus Vadis

  3 maanden geleden
  Hoe kan je dit goedkeuren, is gewoon geweld op toneel dan nog maar die mensen voelen zich door hun rijkdom onaantastelijk. Weg ermee loser!
 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Adil El Arbi wil ook na de ‘Oscarmep’ blijven samenwerken met Smith: “Will is ook gewoon een mens van vlees en bloed die fouten maakt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Adil El Arbi wil ook na de ‘Oscarmep’ blijven samenwer­ken met Smith: “Will is ook gewoon een mens van vlees en bloed die fouten maakt”

  “Dit is een heel ongelukkig moment waar enkel verliezers uitkomen.” De mep van “grote broer” Will Smith op de Oscars zindert na bij Adil El Arbi (33). De topregisseur is even terug in het land na de opnames van film ‘Batgirl’ in Glasgow, maar ook nu laat Hollywood hem niet los. “Op de set kan Will ook heel hevig zijn. Hij zal luid roepen, maar hij zal nooit scheldwoorden of geweld gebruiken”, vertelt de regisseur in een exclusief interview.
 1. Harry Styles gaat uit de kleren in eerste beelden van de stomende dramafilm ‘My Policeman’
  Play
  FILM

  Harry Styles gaat uit de kleren in eerste beelden van de stomende dramafilm ‘My Policeman’

  Amazon Prime Video heeft gisteren de eerste beelden van ‘My Policeman' gelost. De LGBTQ+-film, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Bethan Roberts, vertelt het hartverscheurende verhaal van de jonge politieagent Tom (Harry Styles) die verwikkeld geraakt in een driehoeksverhouding met zijn vrouw Marion (‘The Crown’-actrice Emma Corrin) en museumconservator Patrick (‘Peaky Blinders’-acteur David Dawson).