AFP
Volledig scherm
© AFP

Producties ‘Bad Boys 4' en ‘Fast and Loose’ met Will Smith even op pauze na Oscarrel

FILMDe producties van ‘Bad Boys 4' en de nieuwe actiefilm ‘Fast and Loose’, beide met Will Smith (53) in de hoofdrol, zijn even op een lager pitje gezet. Dat meldt The Hollywood Reporter. De beslissing zou zijn genomen na de Oscar-ceremonie waarin Smith het podium opliep en komiek Chris Rock een klap gaf nadat hij een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith maakte.

20 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Wie denkt dat mannen geen emoties of gevoelens hebben, heeft het mis. Liefde staat boven goed en kwaad. Geloof het of niet: het was een oprechte mep uit liefde. Will Smith heeft zich verontschuldigd, aanvaard zijn excuses en vergeef het hem. Trouwens, wie heeft nooit eens zin gehad om iemand een ferme mep te geven?
 • Marianne Van Veirdegem

  3 maanden geleden
  Als je goed kijkt zie je hem lachen ermee en dan boem patat voor mij mag hij vertrekken of je bent serieus of lacht het is het eene of het andere zo simpel maar kom daarna nie af om een klap uit te delen
 • Benoit Dee

  3 maanden geleden
  Goeie komieken maken grappen over zichzelf. We zitten namenlijk in een wereld waren grappen over anderen niet meer kunnen.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  3 maanden geleden
  Het is al ver gekomen dat je je vrouw moet laten kleineren en haar niet mag verdedigen,dit is pure pestgedrag en daar moet hij voor opkomen de filmhuizen zullen dan anders kraaien.
 • Marcus Vadis

  3 maanden geleden
  Hoe kan je dit goedkeuren, is gewoon geweld op toneel dan nog maar die mensen voelen zich door hun rijkdom onaantastelijk. Weg ermee loser!
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Adil El Arbi wil ook na de ‘Oscarmep’ blijven samenwerken met Smith: “Will is ook gewoon een mens van vlees en bloed die fouten maakt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Adil El Arbi wil ook na de ‘Oscarmep’ blijven samenwer­ken met Smith: “Will is ook gewoon een mens van vlees en bloed die fouten maakt”

  “Dit is een heel ongelukkig moment waar enkel verliezers uitkomen.” De mep van “grote broer” Will Smith op de Oscars zindert na bij Adil El Arbi (33). De topregisseur is even terug in het land na de opnames van film ‘Batgirl’ in Glasgow, maar ook nu laat Hollywood hem niet los. “Op de set kan Will ook heel hevig zijn. Hij zal luid roepen, maar hij zal nooit scheldwoorden of geweld gebruiken”, vertelt de regisseur in een exclusief interview.