Philine Janssens.
Volledig scherm
PREMIUM
Philine Janssens. © Dirk Den Aantrekker

Philine Janssens, de eerste intimiteitscoördinator van Vlaanderen: “Soms moet je acteurs vragen of ze hun kleren weer willen aantrekken”

FilmVroeger verdiende ze vooral haar brood als danseres en bewegingscoach, tegenwoordig mag ze zichzelf de eerste intimiteitscoördinator van ons land noemen. Philine Janssens (40) zorgt er al twee jaar voor dat acteurs en actrices zich veilig en comfortabel voelen tijdens de opnames van pikante en stomende scènes. “Ik ben geen gendarme op de set. Integendeel, door mijn hulp en feedback kunnen regisseurs vaak verder gaan dan ze dachten.” 

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.