Warner Bros
Volledig scherm
© Warner Bros

Pennywise Clown jaagt shoppers in Kortrijk stuipen op het lijf

Bezoekers van Ring Shopping Kortrijk schrokken zich vorige woensdag een hoedje. Een levensechte Pennywise Clown, berucht personage uit 'It' van Stephen King, joeg hen de stuipen op het lijf.

8 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Niets meer gewoon? Wat als er iemand zich dood schrikt, Ingrit?Een goei mot op zijn gezicht, dat kan hij krijgen.
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  niet gezond voor hartpatiënten....
 • Sophie De Pandelaere

  5 jaar geleden
  Op woensdagmiddag? Met jonge kinderen in de buurt? Hoe zielig kun je zijn!
 • Hallo Kroket

  5 jaar geleden
  Ik heb hem gezien, en vond er niets aan. Waar is de horror...? Leek me meer een kinderfilm.
 • Eric Van de Perre

  5 jaar geleden
  mensen zijn niks meer gewoon, ook de steedse dreiging van alles en nog wat speelt hier mee
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. INTERVIEW. Regé-Jean Page uit 'Dungeons & Dragons' over de tol van de roem: “Ik moest me drie maanden schuilhouden in mijn hotel”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Regé-Jean Page uit 'Dungeons & Dragons' over de tol van de roem: “Ik moest me drie maanden schuilhou­den in mijn hotel”

  “Noemen ze mij de mooiste man ter wereld? Da’s een compliment dat ik met plezier aanvaard.” Na z’n rol in ‘Bridgerton’ mag Regé-Jean Page (34) zich opnieuw van z’n meest nobele kant laten zien. Als Xenk in ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ transformeert de sexy hertog in een minstens zo markante fantasyridder. Een opdracht waarvoor Regé-Jean dit keer flink moest oefenen. “Met een zwaard slingeren lijkt zo eenvoudig”, vertrouwt de ster ons toe in dit exclusieve gesprek. “Maar je moet écht opletten dat je jezelf niet per ongeluk van kant maakt.”
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: 
trailer Pixar-animatiefilm ‘Elemental’ gelost
  Film

  “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: trailer Pixar-animatie­film ‘Elemental’ gelost

  Binnenkort is het zover: Pixar lost de gloednieuwe animatiefilm ‘Elemental'. Zoals de naam al doet vermoeden, draait de prent rond de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De filmstudio maakt de fans alvast warm met bovenstaande trailer, waarin ze kennismaken met de twee hoofdfiguren: Ember (vuur) en Wade (water). Trekken tegenpolen elkaar aan? Maar ook, wat als ze de cruciale regel - ‘elementen niet mixen’ - doorbreken?
 2. "Belachelijk dat Netflix 20 miljoen in de campagne steekt, ik moest het met 500 euro doen": Michaël R. Roskam en Dominique Deruddere over Oscarnominatie 'Close’
  PREMIUM
  Film

  "Belache­lijk dat Netflix 20 miljoen in de campagne steekt, ik moest het met 500 euro doen": Michaël R. Roskam en Dominique Deruddere over Oscarnomi­na­tie 'Close’

  Elke stem telt, en dus ook die van filmmakers Michaël R. Roskam (50) en Dominique Deruddere (65). Stonden zij jaren geleden in dezelfde schoenen als Lukas Dhont (31), zijn ze vandaag lid van de Academy en mochten ze dus stémmen op de Oscar voor ‘beste buitenlandse film’. Ze vertellen welk advies ze hun collega-regisseur zouden geven en dissen verhalen op van hun nominatie-periode. “Matthias Schoenaerts en ik lagen na die ontmoeting stilletjes voor ons uit te staren. ‘Holy fuck!’”