Had Paul Rudd eigenlijk de rol van Leonardo DiCaprio moeten hebben in 'Titanic'? Hij geeft het antwoord
Volledig scherm
Had Paul Rudd eigenlijk de rol van Leonardo DiCaprio moeten hebben in 'Titanic'? Hij geeft het antwoord © Fotomontage HLN, EPA/Photo News

Paul Rudd heldert op: “Nee, ik was niet in de running voor ‘Titanic’”

FilmDe rol van Jack Dawson uit ‘Titanic’ is onlosmakelijk verbonden met acteur Leonardo DiCaprio (45). Maar er doen al lange tijd geruchten de ronde dat de rol eigenlijk naar Paul Rudd (51) had moeten gaan, maar dat hij Leonardo overtuigd heeft om in zijn plaats de job aan te nemen. Een gerucht dat de acteur nu voor eens en voor altijd opklaart in de podcast ‘10 Questions with Kyle Brandt’. 

 1. Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbusters in de bioscoop zullen verschijnen
  Film

  Uitstel maar geen afstel: dit is wanneer jouw favoriete blockbus­ters in de bioscoop zullen verschij­nen

  Vanwege de coronacrisis hebben de meest filmstudio’s beslist om hun grootste releases uit te stellen tot er meer bioscopen geopend zijn. Helaas betekent dat dat er dit jaar wel heel weinig te zien was op het grote scherm. Sommige prenten werden zelfs rechtstreeks naar de streamingdiensten verbannen. Maar wanneer kunnen we dan wél weer naar de cinema trekken? Wij zochten uit waar en wanneer jouw favoriete blockbusters nu precies verschijnen.
 2. In 56 landen ‘meest bekeken’, nu ook bij ons: deze Russische Netflixreeks laat kijkers niet meer los
  TV

  In 56 landen ‘meest bekeken’, nu ook bij ons: deze Russische Netflix­reeks laat kijkers niet meer los

  Wat krijg je als een groepje mensen geconfronteerd wordt met het einde van de beschaving na de uitbraak van een dodelijke epidemie? Hoewel het zowaar op een beschrijving van 2020 zou kunnen lijken, is dat toch het fictieve verhaal van de nieuwe Netflixreeks ‘To The Lake’, oorspronkelijk verschenen als ‘Epidemiya’. De Russische serie staat in 56 landen in de lijst van meest bekeken titels, en dat is inmiddels ook bij ons niet anders. Wat maakt ‘To The Lake’ zo uniek?