BF
Volledig scherm
© BF

Oscarkandidaat ‘Beautiful Boy' verovert Gent

FilmGisteren sloot de 45ste editie van Film Festival Gent af met de Belgische première van 'Beautiful Boy', de nieuwste prent van Felix Van Groeningen.

0 reacties

 1. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.
 2. Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’
  Play
  Film

  Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’

  Hadden Mariah Carey (52) en Bruce Willis (67) een zoon, dan was het waarschijnlijk David Harbour (47) in de kerstfilm ‘Violent Night’. De gloednieuwe actie-komedie is namelijk een kerstversie van de film ‘Die Hard’. En ‘Stranger Things’-ster David Harbour, die neemt de rol van betwiste kerstman met veel plezier op zich: “Zo zag je hem nog nooit.”