Corbis via Getty Images/W.B.
Volledig scherm
© Corbis via Getty Images/W.B.

Originele Batmobiel staat te koop voor 1,5 miljoen euro (en rijdt opvallend traag)

FilmFan van ‘Batman’-films? Dan is dit voor jou zeker een koopje. De originele Batmobiel, waar Michael Keaton (71) in 1989 mee rondreed, staat te koop voor een prijs van 1,5 miljoen euro. Echt snel raak je er niet mee op je bestemming. De wagen kan namelijk maar 50 kilometer per uur en rijdt volledig elektrisch.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”
  Play
  Film

  Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”

  Hollywoodster Brad Pitt is vanaf vandaag te zien in de nieuwe film ‘Babylon’. VTM-journaliste Aagje Vanthomme sprak met de acteur over zijn ambities voor de toekomst. Maar naar eigen zeggen heeft hij er niet al te veel, wat acteren betreft. “De toekomst is aan de jeugd”, klinkt het. “Ik ben meer geïnteresseerd in nieuwe manieren om verhalen te vertellen.”