Sia.
Volledig scherm
Sia. © DR

Opnieuw ophef over nieuwe film Sia

FilmVerschillende organisaties die zich inzetten voor mensen met autisme hebben kritiek geuit op de aankomende film van zangeres Sia (45). Ze zijn in aanloop naar grote filmprijsuitreikingen van plan sterren te vragen deze shows te boycotten als ‘Music’ daar wordt geëerd, meldt de New York Post.

3 reacties

 • gustaaf carpels

  3 weken geleden
  Deze organisatie word geleid door een niet autistisch iemand denk ik maar
 • Pascal Vanhorenbeek

  1 maand geleden
  Dus een film met bv een doof personage moet door een echte dove gespeeld worden en om criminelen uit te beelden wordt crapuul en moordenaars uit de gevangenissen gerecruteerd? Al die organisaties voelen zich belangrijk en vragen niet liever dan in de media te komen. Hopelijk gaan de sterren niet mee in deze onzinnige boycot
 • Ronny Cuypers

  1 maand geleden
  Zijn er dan films waarin de hoofdrolspelers hun eigen leven spelen? Ik heb al veel Bond-films gezien, maar volgens mij is geen enkele hoofdrolspeler een geheim agent. Neen, het zijn allemaal acteurs. Mensen die doen alsof ze iemand anders zijn. Dat is nu net wat acteren inhoudt.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?