Sia.
Volledig scherm
Sia. © DR

Opnieuw ophef over nieuwe film Sia

FilmVerschillende organisaties die zich inzetten voor mensen met autisme hebben kritiek geuit op de aankomende film van zangeres Sia (45). Ze zijn in aanloop naar grote filmprijsuitreikingen van plan sterren te vragen deze shows te boycotten als ‘Music’ daar wordt geëerd, meldt de New York Post.

3 reacties

 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Deze organisatie word geleid door een niet autistisch iemand denk ik maar
 • Pascal Vanhorenbeek

  2 jaar geleden
  Dus een film met bv een doof personage moet door een echte dove gespeeld worden en om criminelen uit te beelden wordt crapuul en moordenaars uit de gevangenissen gerecruteerd? Al die organisaties voelen zich belangrijk en vragen niet liever dan in de media te komen. Hopelijk gaan de sterren niet mee in deze onzinnige boycot
 • ronny cuypers

  2 jaar geleden
  Zijn er dan films waarin de hoofdrolspelers hun eigen leven spelen? Ik heb al veel Bond-films gezien, maar volgens mij is geen enkele hoofdrolspeler een geheim agent. Neen, het zijn allemaal acteurs. Mensen die doen alsof ze iemand anders zijn. Dat is nu net wat acteren inhoudt.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.