Dimitri Vegas
Volledig scherm
Dimitri Vegas © RV

Opnames film met Dimitri Vegas uitgesteld: “Door het overlijden van mijn vader stond m'n wereld op zijn kop”

FilmDe opnames van de Vlaamse actiecomedy ‘Hazard’ zijn uitgesteld naar augustus. Normaal gezien ging de productie deze maand van start, maar door het overlijden van de vader van Dimitri Vegas (39) en Like Mike (35) vorige maand, heeft de productie beslist om alles even on hold te zetten. Dimitri heeft zo nog wat rust voor hij op de set wordt verwacht en voor hij binnenkort vader wordt. 

0 reacties

 1. Teleurgestelde ‘Batgirl’-actrice geeft exclusieve beelden van de set vrij: “Ik ben mijn eigen verdomde superheld”
  Play
  Film
  8

  Teleurge­stel­de ‘Bat­girl’-actrice geeft exclusieve beelden van de set vrij: “Ik ben mijn eigen verdomde superheld”

  Het was een bittere pil om te slikken voor het Belgische regisseursduo Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36). Het nieuws dat Warner Bros. niet van plan is om hun nieuwe DC-superheldenfilm ‘Batgirl’ uit te brengen, kwam hard aan: “We kunnen het niet geloven.” Maar nu heeft ook de superheldin zélf, actrice Leslie Grace (27), van zich laten horen op Instagram. Ze gaf nooit eerder vertoonde beelden vrij en uitte haar dankbaarheid. “Ik ben enorm trots op deze film", klinkt het.
 2. Peter Jackson werd gecontacteerd door makers van ‘Lord of the Rings’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”
  Film

  Peter Jackson werd gecontac­teerd door makers van ‘Lord of the Ring­s’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”

  In september komt ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ uit, een gloednieuwe reeks gebaseerd op de werelden die door schrijver JRR Tolkien geschapen werden. Daarvoor werd regisseur Peter Jackson (60), die de ‘Lord of the Rings’- en ‘Hobbit’-films op z'n naam heeft staan, gecontacteerd. Dat vertelt hij in de podcast ‘The Business’.