Hoofdrolspelers Nabil Mallat - met het iconische kapsel van bokser Ismaïl Abdoul - en Johan Heldenbergh.
Volledig scherm
Hoofdrolspelers Nabil Mallat - met het iconische kapsel van bokser Ismaïl Abdoul - en Johan Heldenbergh. © Kristof Ghyselinck

Op de set en in de ring van 'Cool Abdoul'

FilmBokszakken, stevige uppercuts en een hoofdrolspeler met een hoogst opmerkelijk kapsel: dat zijn de ingrediënten die we gisteren aantroffen op de set van 'Cool Abdoul', een film over het leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul (43). Een leven dat leest als een scenario. 

0 reacties

  1. Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissingen overlegcomité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”
    FILM
    2

    Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissin­gen overlegco­mité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”

    Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Ze beslisten onder meer dat bioscopen mogen openblijven, op voorwaarde dat er minder dan 200 personen in de zaal zitten. Een opluchting voor de kleinere zalen, die er gisteren nog van uitgingen dat ze moesten sluiten. “We zijn relatief blij met deze beslissing, want nu mag er tenminste nog iets.” Toch is er een punt waar ze hun twijfels bijhebben. “Jambon sprak over een anderhalve meter afstand in bioscopen. Indien die maatregel er effectief komt, kan amper 30% van de zaalcapaciteit gebruikt worden. Financieel heeft dat zware repercussies.”