Disney
Volledig scherm
© Disney

Ook Disney maakt fouten: 13 tekenfilms waarvan de verhaallijn niet klopt

DisneyVan 'The Lion King' tot 'Frozen': de films van Disney zijn geliefd bij jong en oud. Dat wil echter niet zeggen dat ze perfect zijn - hier en daar zit er een denkfout of een vreemde wending in de verhaallijn. Wij lijsten 13 wereldberoemde tekenfilms op die niet helemaal juist in elkaar zitten.

9 reacties

 • Gilles Bkk

  3 jaar geleden
  disney misbruikt oude klassieke liedjes & verhalen, copyright misbruik maar als je een van hun producten durft te copieren vlieg je de bak in of tienduizenden euros aan schadevergoeding
 • Shari Van Quickelberge

  3 jaar geleden
  Het was toch nooit hades zijn bedoeling om hercules te vermoorden. Enkel om hem sterfelijk te maken? Of ben ik mis, is al lang geleden dat ik de fulm gezien heb
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Disney maakt helemaal géén fouten:sprookjes zijn pure, creatieve verbeelding... en dan is/ZOU álles mogelijk moeten zijn,daarom heten het ook sprookjes..wat een verzuurde droogstoppels zonder énige verbeelding die sprookjes gaan analyseren en controleren op 'realiteit', beláchelijk,laat kinderen gerúst/kind-zijn en neem een voorbeeld aan deze ongedwongen onschuld van geloof in het (on)mogelijke en het plezier eraan! Het leven is al triest genoeg geworden door volwassenen zonder verbeelding!
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  in mijn ogen maak disneyminder flaters dan de belgische regering die dertien flaters begaan die mannen en vrouwen in een week van heel hard werken disney maakte volgens jullie dertien fouten maar je vergeet erbij te zetten in hoeveel dagen wken maanden en of jaren,dus denk ik zouden we niet beter zijn met een disney regering
 • Alex Janssen

  3 jaar geleden
  Goofy en pluto zijn niet allebei een hond, goofy is een dingo
 1. Welpen doodknuppelen en moordcomplotten: dit is het opvallendste uit ‘Tiger King 2'
  FILM

  Welpen doodknuppe­len en moordcom­plot­ten: dit is het opvallend­ste uit ‘Tiger King 2'

  Het tweede seizoen van de veelbesproken docuserie ‘Tiger King’ ging gisteren in première. Hoewel recensenten heel kritisch zijn voor de vijf nieuwe afleveringen - volgens velen ligt het tempo te laag en zit er te veel herhaling in - zijn er toch een paar opvallende onthullingen. Zoals de wanpraktijken in de dierentuin van Tim Stark en Jeff Lowe, of het opduiken van de kinderen van Don Lewis - Carole Baskins verdwenen echtgenoot, die ze al dan niet het hoekje omhielp.
 2. Saïd Boumazoughe scoort rol naast topacteurs in ‘Desert Warrior’: “Een logisch gevolg van mijn harde werk”
  Film

  Saïd Boumazoug­he scoort rol naast topacteurs in ‘Desert Warrior’: “Een logisch gevolg van mijn harde werk”

  Saïd Boumazoughe (34), bekend van onder andere ‘Grond’, ‘GR5' en ‘Patser’, draait momenteel in Saudi - Arabië voor de film ‘Desert Warrior’ van regisseur Rupert Wyatt. Daar zal hij in de film te zien zijn naast enkele grote acteurs zoals Marvel-acteur Anthony Mackie en Ben Kingsley. Hij verblijft er vier maanden om de rol van Samir te vertolken: “Hier heb ik laten zien dat ik meekan met de grote jongens.”
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.